Flunssa,  perskules, pääsi iskemään. Kauhea olo! Jatkuvaa pärskimistä ja niistämistä. Kuumettakin varmaan on. En ole viitsinyt mitata, koska jos kuumemittari näyttää kuumetta olevan, se tarkoittaa sitä, että on virallisesti sairas. Nyt voi vielä leikkiä, että kuvittelee vaan olevansa kipeä. Yleensä lentsu iskee kyntensä minuun kerran vuodessa siihen malliin, että sen hätistämiseksi tarvitaan antibioottikuuri. Viime sairastamisesta on kuitenkin kulunut jo melkein kaksi vuotta, joten kai se sitten oli aikakin tulla, tuon lentsun. Ehkä se menee ohi... Yskittääkin.

Kaivelin taas lankavarastot esille. Sain jopa valmistakin aikaiseksi. "Eksyin" eräänä päivänä lankakauppaan ja hairahduin ostamaan taas lisää lankoja. Mutta vaan neljä kerää! Tarjouskorista kaivelin jotain pörröistä lankaa, jonka nimeä en muista. Mutta sellaista hahtuvaista se oli. Ja sitten löytyi kerä Bulky Lopi lankaa, islantilaista. Aika karheaa se on, joten pitää vielä pohtia, mitä siitä taikoisi.

Parvekkeellakin kävin touhuilemassa ja kiikutin kasveja kompostiin. Vielä pitäisi kerätä chilit talteen; niitä tulikin taas ihan kivasti. Tomaatit otin pois jo aikoja sitten ja keitin pizzakastikkeeksi. Harmi vaan, kun tulee talvi eikä pääse enää keräämään marjoja ja sieniä. Toisaalta sitten pääsee hiihtämään. Riippuen tietysti siitä, milloin tulee lunta.

Jaahas, jaarittelut sikseen ja teen keittoon.