Unohdin salasanan blogiini. Noh, unohdin välillä kyllä koko blogin. Mutta nyt otan itseäni riveleistä kiinni ja ryhdistäydyn. Ainakin joksikin aikaa...

Koska on syksy, olen touhuillut paljon syksyisiä juttuja. Eilen raivailin pihamaalta kaikkea henkensä heittänyttä, eli pääasiallisesti hyötykasvien jäänteitä. Keräsin ns. yrttipenkistäni kaiken talteenotettavan eli timjamia, meiramia, oreganoa, rakuunaa ja ripustin nippuina kuivamaan. Timjamista lähtee kyllä ihana tuoksu! Vielä pitäisi leikata papujen ja herneiden roippeet alas ja tyhjennellä ulkoa purkkeja ja purnukoita. Ja tietysti käydä karpaloita keräämässä. Ja tietysti säilöä puolukatkin ja punajuuret sekä vielä purjotkin. Talven lähestyminen tuntuu sekä mukavalta, että rasittavalta. Ahdistaa, että ulkona on pimeää, mutta toisaalta jos tulisi kunnon lumikerros, niin voisi tehdä kaikenlaisia talvi-juttuja, kuten käydä hiihtoretkillä, pulkkamäessä ja pilkillä. Mutta nyt on vielä syksy, joten ensin touhutaan kaikki syystouhut :-)

Syyshommien lisäksi olen aloittanut massiivisen lankojentuhoamisoperaation. Eli yritän tuhota lankoja sitä mukaa, kun niitä ilmestyy uusia. Ihan hyvin se on onnistunut. Olen "synnyttänyt" mm. valkoisesta Samoksesta taikatakin, Snugglysta vauvan sliparin, Istexin paksusta täysvillasta virkatun ja seitsemästä velloksesta neulotun pipon yms. ja nyt on tulossa Woolista vauvan takki, parit sukat ja Teddy Galaxysta takki sekä Kokon:sta kaulaliina. Pari "ikuisesti keskeneräistä" raatoahan nyt jokaisella pyörii nurkissa... vai eikö?

Kankaiden suhteen tilanne on kyllä kääntynyt jo toivottoman puolelle, koska ne on vaan niin ihania, että niitä on pakko hankkia. Minusta on kyllä alkanut tuntua siltä, että ne todennäköisesti pystyvät myös lisääntymään keskenään, koskapa kangaskaappi tuntuu joka kerta, kun sinne vilkaisen, täydemmältä. Viimeisimmäksi hankin villasekoitteita sekä pari ihanaa satiinimetriä. Katsotaan, josko ne joskus olisivat muutakin, kuin vain kangaspaloja.

Moikkelis!