Napsin eilen hiukan kuvia noista viime aikoina valmistuneista töistä. Aika iso osa on kylläkin jäänyt kuvaamatta ja siirtynyt jo eteenpäin. Kamalan hankalalta tuntui tuo kuvien otto. Ulkona oli jo pimeä ja sisällä valot liian kirkkaat. Lisäksi ei löytynyt yhtään hyvää kuvauspaikkaa, johon kuvattavia olisi asetellut eikä mannekiiniakaan ollut paikalla :-(

1934661.jpg

Tämän takin tein jo aikaa sitten seitsemästä velloksesta. Näin tuon värin, joka on herne tai jotain sinne päin, ja tiesin, että haluan tehdä siitä jotakin. Niin kuin yleensä, valitsen mallin, josta en sitten valmiina pidäkään. Tämä kuuluu taas siihen kategoriaan. Väri on kyllä ihana, mutta malli ei. Tuo takakappale on siis ihan tarkoituksellisesti noin lyhyt ja etukappaleessa oudot "liehukkeet". Ehkäpä sitä voisi vielä jotenkin muokata. Jotenkin... Tai sitten laitan sen menemään eteenpäin. Malli oli SK:sta tai Modasta. En nyt satu muistamaan kummastako.

 

1934659.jpg

Ja taas takki. Tehty Kid Mohairista. Neulos on sellainen kaksinkertaisen näköinen. Kuvassa se ei kylläkään näy. Tämänkin  neulomisesta on jo sen verran aikaa, eli puolisen vuotta, että en nyt muista mistä tuon ohjeen nappasin. Varmaankin Modasta. Ihan hauska perustakki, mutta tuskastuttavan kuuma, johtuen tuosta ilmavasta monikerrosrakenteesta. Akateeminen arvaus.

 

1934645.jpg

No eipäs ole kovin kummoinen kuva. Eli myssyhän se siinä. Tehty tuollaisesta sammalenvihreästä Nallesta ja ohjeenkin muistan ottaneeni SK:sta. Numeroa en kylläkään muista. Ei ollut sopivaa pyöröä, joten neuloin sukkapuikoilla. Aluksi joustinosa näytti ihan liian kireältä ja myssyosa ihan liian laajalta, mutta sopiva siitä sitten kuitenkin tuli. Ajattelin jättää tämän itselle, koska siitä tuli omaan päähän sopiva. Minulla on niin pieni pää, että muille se mahtaisi olla kireä. Ja jokainenhan tietää, miten kamalaa on, jos pipo kiristää!

 

1934644.jpg

 

Todella helppo kuvata tuota mustaa pintaa :-/ ! Tämä myssykkä on virkattu Bulky Lopista. Yksi kerä (100 g) riitti hyvin. Ja saipa siitä tehtyä tuohon reunaan vielä kukankin. Jonka olemassaoloa ei kylläkään tuosta kuvasta huomaa. Malli on tosi helppo, mukava ja nopea. Löysin sen Garnstudion sivulta, täältä. Tosin modifioin sitä jonkin verran.

Sitten vielä jotakin sellaista, mikä ei ole vielä valmistunut.

 

1934650.jpg

Puikoilla on siis tuollainen "kehitelmä" Kokon:sta, jonka löysin lankakaupan poistokorista viimeviikolla. Koostumus 100 % silkkiä, joten neulos tuntuu kyllä E-R-I-T-T-Ä-I-N mukavalta. Katsotaan, mitä tuosta lopulta syntyy.

 

1934652.jpg

Ja ainahan nyt pitää olla jokunen sukkapari tulossa. Niinhän?

Moikkelis!