Käväisin lauantaina Joensuussa kädentaitomessuilla. Siellä oli vaikka sun mitä ihanaa tarjolla! Lippujen hinta tuntui kyllä aika suolaiselta: 8 €! Onneksi sentään oli paljon mielenkiintoista tutkailtavaa, joten ei mennyt rahat ihan hukkaan. Tarkoitus oli katsastella lanka- ja neulepuikkotarjontaa ja niin teinkin. Täytyy kyllä myöntää, että runsaudenpula pääsi iskemään. En oikein osannut päättää mitä olisin hankkinut, joten päädyin sitten ostamaan noin 300 g hahtuvalankaa. Kahta eri sävyä - fifti siksti värjäämätöntä ruskeaa ja pätkävärjättyä punaruskeaa. Kummastakin tulossa pesukonehuovutettu korvaläppäpipo, jonka ohje ystävällisesti annettiin mukaan ständiltä. Kuvia langoista ei vielä ole, mutta kuvailen niitä ehkäpä loppu viikosta.

Ai niin, kävin myös Kontissa. Saalis on aina vaihteleva, mutta tällä kertaa jopa runsaanpuoleinen. Löysin  täysnahkaisen salkkutyylisen laukun, metallisia nappeja, nahkaisen pukupussin tai siis pukulaukun ja ihanan vihreän, uuden kasmir kaulaliinan. Kaikki yhteensä 22 €. Ei paha, eihän? Noista edellämainituistakaan en ehtinyt vielä ottaa kuvia. Tulossa myöhemmin.

Ja sitten vielä tilasin viime viikolla täältä Brittanyn puikkoja ja koukkuja. Eivät ole vielä saapuneet, mutta tulevat tod.näk. alkuviikosta. Hypistelin messuillakin noita puikkoja. Messuilta olisi saanut VÄHÄN halvemmalla, kun postikulut jää pois, mutta enpähän tiennyt koko messuista ennen torstaita ja silloin olin jo tilannut ja maksanutkin tilauksen. Toisaalta messujen tarjonta yllätti, enkä osannut edes odottaa, että kyseisiä puikkoja olisi ollut siellä tarjolla. No mitäpä tuosta.

Moikkelis!