No niinhän siinä taas kävi, että kangas, jonka käyttötarkoitus oli jo ostohetkellä ollut varma ja vissi, ei sitten kuitenkaan näyttänyt (melkein) valmiina kohteessaan hyvältä. Tai siis kangas kyllä on vieläkin hauskan näköistä ja tuntuista, mutta malli oli auttamatta väärä.

 

 

Kyseessähän ovat tällä kertaa housut. Tarkemmin ottaen vajaamittaiset lahkeista pussittavat housut. Siinä ne nyt sitten makaavat riekaleiksi purettuina. Tällä kertaa tuunaus onkin melkoisen radikaalia.

 

 

Olen hakenut ruuanlaittoon inspiraatiota italialaisilta. Ostin kirjan alesta viidellä eurolla ja kirja on ihan loistava! Kaikki ohjeet ovat toteuttamiskelpoisia. Jos törmäätte kyseiseen kirjaan ja tykkäätte italialaisesta ruuasta, niin kannatan sen ostamista. Jo kansi kertoo kaiken.

 

Italialaisen ruuan lisäksi huivi. Suorakaiteen muotoinen, koska en tykkää kolmioista. Lankana keväänvihreä Brilla. Pituutta tällä hetkellä noin 70 cm. Katsotaan mitä tulee. Aloitin myös sukat Coatsin Nikistä. Villaa ja jotakin. Tai oikeastaan jotakin ja villaa, koska villaa on vähemmän. Ensimmäinen sukka omalla perusmallilla edennyt kantapäähän. Ei muuta. Tylsää.

 

Moikkelis!