No niin. Yritämmepä nyt uudelleen. Kirjoittelin niin innokkaasti tekstiä ja hain kuvia, että tyhjensin sitten epähuomiossa pois koko kirjoituksen. Sinne meni!

Hiljaa hyvä tulee! Myös kevään kanssa on ilmeisestikin näin. Vuoroin sataa lunta ja vettä. Yhtenä päivänä ollaan plussalla ja seuraavana taas pakkasella. Ei voi muuta kuin odotella.

 

 

Tilasin IsoÄidiltä kasvien siemeniä. Nuo pussit näyttävät ihanan "aidoilta". Tarkoitan, että voi jo melkein kuvitella, minkälaisia kasvia noiden pussien sisällä olevista siemenistä kasvaa. Esikasvatukseen laitetut paprikat, chilit ja jalapenot ovat jo aika hyvällä mallilla. Ensimmäiset kasvulehdet ilmaantuneet, joten kohta on aika siirtää ne isompiin potteihin. Jee!

Kävin ostamassa Eurokankaasta fleeceä, kun mies valitteli, että hänellä ei ole paitoja. Ompelin joskun vuosia sitten mikrofleecestä paidan ja se pidettiinkin sitten puhki.

 

 

 

Oli muuten tosi huono valikoima! Tyydyimme tuollaiseen tylsän harmaaseen ja nyppyyntyvän tuntuiseen ryhdittömään fleeceen. Muutakaan ei ollut. Ompelin jo yhden vetoketjullisen takin, joka meni heti pitoon. Kai tuo kangas aikansa kestää. Murr!

 

 

Kuva vanhasta ompeluksesta. Eli ostettiin tuollainen Ratian lehtiteline, jossa oli paperinen pussi. Voi hyvin arvata, että paperikassi ei kovin pitkään kestä käytössä, joten ompelin Marimekon Bottna kankaasta tuollaisen pussin lehdille. Pussi on kaksinkertaisesta kankaasta ja pohja vahvistettu ja kulmat tikattu. Lisäksi kahvat, joilla pussi pysyy hyvin telineessä. Kuten kuvasta näkyy, pussi suorastaan pullistelee lehdistä!

 

 

Mies löysi kirpputorilta "oman henkisensä" taulun. Lihamestarin "pajasta". Tuohan on oikeastaan sellainen opetustaulu, mutta nyt se on meidän keittiön koristaja. Taulu kuvaa hyvin meidän ajatusmaailmaamme. Meille lihan laatu on kaikista tärkeintä. Jauhelihakin on tehty jo hyvän aikaa itse omalla lihamyllyllä. Nyt vastikään löysin myös karjatilan, josta on mahdollista saada erittäin laadukasta lihaa. Innostus!

 

Lisää myöhemmin. Moikkelis!