Luvassa tylsä blogaus. Ei kuvia, ehkä. Paitsi jos löydän kansiosta jotain esittelemättömiä. Viaton

Käsityöjutskista sen verran, että olen pessyt fleecen ja "fleecen tyylisen" kankaan. Vielä en ole leikannut mitään kaavoja, enkä edes löytänyt ommeltavia malleja. Siis niistähän piti tuleman pienen ihmisen talvihaalari yms. Olen myös löytänyt sopivan mallin Vallilan kangasta ajatellen. Laukku. Ehdottomasti laukku. Tiesin jo kankaan ostaessani, että haluan siitä marimekkotyylisen laukun. Siis sellaisen perinteisen, jossa on se läppä alas asti. Löysin siihen jo mallinkin ja kaavatkin on piirretty. Odottaa siis enää ompelua.

 

1245929000_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Väliin tekstiin liittymätön kuva. Oreganoniput kuivamassa. Näyttävät vain niin hauskoilta.

Ja käsitöistä jatkaakseni... Olen neulonut. Novitan Tiinasta on melkein valmis lyhyt kesäjakku lyhyillä hihoilla. Toisesta hihasta uupuu enää pyöriö. Muuten on valmista. Jakku tulossa siis itselleni. Muita neulomuksia ovat kahdet hahtuvaiset kuorivaippahousut. Hiukan oli rasittavaa se hahtuvalangan neulominen, kun piti varoa katkeilua, mutta ensimmäisten jälkeen toiset valmistuivatkin nopsasti. Vielä pitäisi kastella, kun näyttävät nyt niin hurjan kokoisilta. Otan kuvia, kun saan kameran akun ladattua.

Kävin eilen Matkahuollosta netin kautta ostamani vaunut. Illan sitten taistelin niiden kanssa. Ovat nykyään niin hienoja, että on vaikka minkälaista nippulaa ja nappulaa ja toimintoja. Uskomatonta, että tavallisista lastenvaunuista saa nykyään kasattua kaikkien lisäosien kanssa melkein minkälaisia rakennelmia tahansa. Taistelu jatkuu tänään...

Moikkelis!