Ollaan taas saatu nauttia kesän ja järven antimista. Mies harrastaa uistelua ja saaliiksi tulee silloin tällöin herkkukaloja - kuhaa, järvitaimenta ja järvilohta. Nam!

Kyllästyttiin ainaiseen paistettuun kalaan - vaikka se hyvää onkin - ja kehiteltiin uutta reseptiä. Tarjolla oli kuhaa, joten...

 

 

Kuhaa kasvispedillä, foliokääreessä kypsennettynä. Kuvassa ruokaa ei ole vielä kypsennetty! Rakennelman päällimmäiseksi laitoin nokareen maustamatonta tuorejuustoa. Kasviksina perunaa, porkkanaa ja purjoa ja mausteina suola, mustapippuri ja tuore tilli. Kypsästä versiosta ei ole kuvaa, koska meillä oli kiire syömään. Heh! Mutta sanonpahan vaan, että aivan loistava ruoka! Ja helppo ja kevyt! Voi toteuttaa monesta muustakin kalasta. Mutta tuollaiselle vaalealle kalalle hyvä kypsennystapa, koska kalasta ei tule kuiva, kun se on kypsennetty höyryssä. Ja myös kasviksia ja mausteita voi varioida. Olen aiemmin laittanut mm. ihan pieniä kesäkurpitsoita.

Sitten vielä ompeluun liittyvää. Kävin Marimekon tehtaanmyymälässä. Oli jonkin sortin alennuksen lisäale menossa. Pyörähdin katsomassa rekeissä roikkuneita valmiita tuotteita, mutta olivat minusta vieläkin liian kalliita. Suuntasin siis kankaiden kimppuun ja tein hyviä löytöjä! Ennakkotavoitteena oli saada trikoota, kun sitä ei myydä Marimekon muissa myymälöissä. Löysin noin kolmen metrin palan tätä kangasta, ja noin puolitoista metriä tätä kangasta, musta-valkoisena. Lisäksi pari metriä tätä harmaana ja vielä noin metrin verran puuvillaista, huopamaista, tummansinistä kangasta. Kaikki nämä kankaat painoivat yhteensä 2,6 kg ja hinnaksi jäi 34 €!!! Kannattipa käydä! Pieni kukkatori -kangas violetin sävyisenä olisi ollut ihan kiva... Pitänee ajella tuonne myymälään useamminkin.

Moikkelis!