Jep! Ei ole uusia kuvia, ei. Saumurin kaivoin kyllä taas kaapista ja vaihdoin ruskeat langat, mutta yhtään saumaa en ehtinyt tekemään. Kappaleetkin olisi kyllä jo valmiiksi leikattu. Housuihin nimittäin.

Itselle tekeminen on jäänyt  huomattavasti aiempaa vähemmälle. Tytölle olen pääasiassa nyt tehnyt. Neuleet ja virkkaukset olen siirtänyt kokonaan syrjään kesäajaksi. Kamala helle! Neuloessa langat tarttuu käsiin ja puikkoihin. Mii nou laik.

Projektina on tällä hetkellä pihamaan peruskunnossapito - ei mitään uuden laittamista. Vaatetuksen osalta pitäisi käydä hakemassa kaupasta tyhjiä pahvilaatikoita ja pakata tytön pieneksi jääneet vaatteet laatikoihin ja viedä varastoon. Ja tarpeettomat vaatteet kierrätykseen. Huomasin myös, että neidille ei ole villasukkia ja -lapasia syksyä varten, eikä myöskään haalaria tai kenkiä. Pitänee alkaa neulomishommat heti ilmojen viilennyttyä, että sukka- ja lapasasian saa korjattua. Haalaria olen jo metsästänyt vaikka sun mistä. Alennusmyynneissä kaikki pienet koot olivat tietysti menneet, käytetyt ovat yleensä huonokuntoisia ja uudet maksavat ihan järkyttävän paljon! Sama kenkien kanssa. Ongelma!!!

Toissa päivänä tuli uusi Ottobre ja Moda. Modassa ei ollut yhtään mitään! Kesänumerot ovat surkeita, vaikka niiden pitäisi olla inspiroivia ja piristäviä! Aina samoja sipulipusseja ja hellehattuja. Kuka jaksaa innostua käsitöistä kesän jälkeen, kun kaikki into ja innovatiivisuus on jo menetetty? Kysyy hän.

Ottobrekään ei ollut mikään superhyvä, mutta heti löytyi muutama malli, jotka voisin toteuttaa - takki ja housut. Salaa toivoin, että olisi ollut leggarimalli, mutta ei ollut. No, ehkäpä kalsareiden kaavaa voi käyttää, jos kaventaa hiukan... Pitäisikin käydä ostamassa kuminauhaa... Hmmm...

Jään pohdiskelemaan! Moikkelis!