Eilen sain VIHDOIN  valmiiksi tytölle kaksi pitkähihaista paitaa - ne kesken olleet. Ja pupukin on menossa jo kainaloissa asti. Yhdessä illassa sen varmaan neuloisi, mutta kun ollut muutakin tekemistä... Tilastin muuten omia "tuotemerkkejä" täältä. Saapumista odotellaan.  Vähän jännittää, kun en oikein osannut kuvitella päässäni, minkä näköisiä niistä sitten loppujen lopuksi tulee. Sittenpä nähdään!

Autoon pitäisi tehdä penkin suojus, kun tyttö istuimessa ollessaan hankaa kengillään selkänojaa. Nyt ei vielä ole onneksi ollut kovin rapaiset kengät, kun istuu vaan pääasiassa rattaissa. Mutta luulenpa, että tilanne muuttuu äkkiä. Ja nyt kun on talvikin tulossa, niin olisi ihan hyvä, jos sulava lumi ei kastelisi ihan koko penkkiä. Pitänee tilata Kangastukusta jotain ulkoilupukukangasta...

Ei taaskaan kuvia! Rasittavaa, kun pitää käyttää taas salamaa, kun ei ole valoa!!! Inhoan salamaa! Tulee karseita kuvia ja vääristyneitä värejä. Eikä tilanteeseen ole tulossa yhä lyhenevien päivien myötä yhtään helpotusta. Murr!

Moikkelis!