Vuosi vaihtui! Eletään nyt siis vuotta 2011. Joulukin tuli ja meni. Jotenkin sitä ei ehtinyt edes huomata. Kuusi nököttää vielä nurkassa valoineen ja koristeineen. Huomenna, loppiaisena, ajattelin raivata sen pois...

Uuden vuoden suunnitelmat: eipä ole suunnitelmia tai lupauksiakaan uudelle vuodella. Yritän selvitä hengissä. Tyttö kasvaa ja kehittyy niin vauhdilla, että pitää oikein keskittyä, että ei vain mene tärkeät hetket ohi.

Eilen tuli postissa uusi Ottobre. Todella monta ihanaa ja kaivattua mallia! Toteutettavien listalle menevät mm. resorivyötäröiset ja -lahkeiset haaremihousut, huppari, perus pitkähihainen t-paita ja yöpuku/haalari. Noita ohjeita olen etsinyt jo vaikka kuinka kauan ja nyt ne olivat kaikki samassa lehdessä! Erityisesti yöpuvulle on heti tarvetta, joten pitänee kaivella kangaspinoja, josko sieltä löytyisi sopivaa kangasta.

Tällä hetkellä työn alla on kolmas apupupu, tytön neuletakki, joka ei ole kuukausiin edennyt yhtään ja neljä tavallista pitkähihaista paitaa tytölle. Viimeisimpiä tekeleitä ovat - jälleen tytölle - muutama tunika ja paita. Kävin muuten joululomalla ollessani taas Marimekon tehtaanmyymälässä ja ostin alennuksesta musta/beige väristä pallotrikoota ja palalaarista "Pieni kukkatori"-kangasta muutaman palan. Muuten en olekaan käynyt kangaskaupoissa tai edes tilannut verkkokaupoista. Kangastukusta tekisi mieli tilata keitettyä villaa, mutta pitäisi saada pois noita aiemmin hankittuja kankaita. Lankoja en ole ostanut yhtään! Seiska veikan tumma pinkki keräkin on jo neulottu sukiksi. Neljät sukat siitä tuli, noin kokoa 20. Viimeiseen pariin laitoin lisäksi vähän jämälankoja - mustaa ja oranssia - kun ei olisi lanka muuten riittänyt. 

Asetan itselleni vuoden 2011 tavoitteeksi seuraavaa:

* olla ostamatta uusia lankoja ja kankaita varastoon

* käyttää neuleissa ja ompeluksissa mahdollisimman paljon jo hankittuja materiaaleja

* toteuttaa mallit tärkeysjärjestyksessä

* jos uusia materiaaleja on hankittava, keskittyä erityisesti materiaalien laatuun

Siinäpä tavoitteeni tälle vuodella - käsitöiden osalta. Toivon, että uusi vuosi on idearikkaampi, tuotteliaampi ja innostavampi kuin aiempi. Ja ennen kaikkea stressitön!

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA JOKAISELLE!

Moikkelis!