Iski se sitten minuunkin. Syysflunssa. Tytöllä se alkoi viime viikon lopulla ja mies oli petipotilaana maanantain. Minulla alkoi kurkku karheutua maanatai-iltana ja maanantain ja tiistain välisen yön hikoilin kuumeen kourissa. Eilen oli pakko pitää sairaslomapäivä, kun olo oli totaalisen vetämätön. Päätä, niskaa ja hartioita särki. Mutta kuumetta ei noussut - vähän lämpöä vain.

Sain buzzattavaksi Fond du Chef tuotteita. Testasinkin niitä jo viikonloppuna, kun valmistin "lohturuokaa" - lihamureketta. ;-) Oli muuten tosi hyvää!

 

 

Kävin lauantaina hakemassa Kangastukun paketin. Luulin, että tulossa olisi isompikin laatikko, mutta olivat saaneet pakattua yllättävän pieneen tilaan. Kuvia en paketin sisällöstä saanut, kun kamera unohtui työpaikalle.

Sairastelun lomassa olen säilönyt talteen syksyn viimeisiä säilöttäviä. Eilen keittelin viimeisistä punakaneleista omenasosetta pakastimeen. Keitin vain sen verran, että palat juuri ja juuri hajosivat ja joukkoon jäi purtavaakin. Talvella on sitten mukava napata pakastimesta piirakan täytteeksi. Tänään ajattelin laittaa viimeiset punajuuret uuniin kypsymään ja säilöä huomenissa purkkeihin. Kaksi isoa kesäkurpitsaakin olisi vielä laitettavana. Pitäisikin etsiä jokin sopiva hillokkeen ohje, että saa nekin hyödynnettyä. Vihreitä tomaatteja olisi vaikka miten monta kiloa jäljellä. Mitä niistäkin nyt tekee?!

Eilen yritin saada keskeneräisiä ompeluksia viimeisteltyä. Siis yritin. Nostin jopa saumurin pöydälle ja kaivoin vauvan haalarihousut ja tytön leggingsit sekä tarvittavan resorin esille. Ja siihen se sitten jäi. Sampsukkaan oli muuten tullut taas sitä ihanaista velouria, josta olen housuja ja haalareita työstämässä...

Moikkelis!