Tilasin Kangastukulta muun muassa saumateippiä - ja saattoipa siinä sivussa tulla muutama metri ulkoilukangastakin. ;-) Ryhdyinkin saumojen teippaukseen ja ompelin tytön ulkohaalaria muutaman sauman eteenpäin. Tosiaankin muutaman sauman, koska ompelukone piti taas raivata pois keittiön pöydältä, ruokavieraiden tieltä.

 

     

 

Haalari näyttää tällä hetkellä tällaiselta: vuori ja ulko-osa ovat jokseenkin kasassa. Huppu, joka on irroitettava, on melkein valmis. Haalarin kaikki alaosan saumat on teipattu, kuten myös tärkeimmät yläosan saumoista. Vyötärösaumaan tulee kuminauha. Heijastinkangasta on toisessa lahkeessa ja hihassa. Hiljaa hyvä tulee! ;-)

Pääsin pitkästä aikaa käymään eräällä kirpparilla, jossa on viimeksi tullut käytyä melkein puoli vuotta sitten. Joitakin löytöjä tein.

 

Lindexin, muistaakseni, uudet kurikset 2 €.

 

     

Musta, liituraitainen liivarimekko sekä helmenharmaa neulemekko. Erittäin hyväkuntoiset ja pari euroa kipale.

 

Kappiksen uudenveroiset haaremicaprit, 1,5 €.

 

Meidän neitokainen on juuri siirtymässä seuraavaan kokoon, joten olen metsästänyt isomman koon mekkoja oikein urakalla. Harmittavan harvoin niitä löytyy, kun tuntuvat muutkin niitä haalivan. Vielä jäi kuvaamatta mm. Lassien haalari, henkkamaukan mekko ja Chilin farkut.

Moikkelis!