Vautsi vau mikä ilma ulkona! Ikkunasta katsottuna näyttää mahtavan keväiseltä, mutta ulkona onkin paljon oletettua kylmempää, kun tuulee niin navakasti. Mutta kyllä se kevät nyt vaan on tulossa!

 

 

Mielen piristykseksi kuva yöpukupussipupusta, jonka ostin tytölle lokakuisilta messuilta. On paikallisen kädentaitajan tekemä. Pupu ja pussi ovat erilliset ja konepestäviä molemmat. Valittavana oli pupuja useilla erikuosisilla mekoilla, mutta ihastuin heti tuohon vaaleankeltaiseen. On jotenkin niin ihanan herkkä ja "sopiva". :-) Pupun mekossa on tuollainen luukku, josta yöpuvun voi pujottaa pussiin. Alareuna on laitettu pussin muotoon kuminauhan avulla, joten yöpuvun saa kätevästi pois sitä kautta.

Aloittelin ompeluhommia ja otin työn alle haalarin tytölle. Syksyksi lähinnä, joten koko on 104 cm. Ulkopuolen kangas on mustaa corduraa ja ruskeanharmaata sekä vihreää laminoitua FOV-kangasta Kangastukusta ja vuori vihreää polarfleeceä ja mustaa tikkikangasta. Aloittelin eilen vuorin ompelua ja se alkaakin olla jokseenkin valmis.

 

 

Ulkopuolessa onkin sitten enemmän tekemistä. Pitänee alkaa ompeluhommiin.

Tilasin Kangastukusta lisää ulkoilukankaita, kun oli niin ihania värejä - keltaista ja pinkkiä. Tosi paljon oli tuotteita lopussa, joten en ihan saanut kaikkea sitä, mitä olisin halunnut. Mutta ei voi mitään.

Moikkelis!