Sattuipa käteeni tässä jokunen aika sitten kirpparilla pyöriessäni kirja, jollaisiin toivoisin useamminkin törmääväni.

 

 

Katrin Wassdahlin "Ompele tenavien tamineet 0-4 vuotialle" oli kyllä mukavan piristävä löytö. Kirja on julkaistu vuonna 1992 ja sisältää kaikkea ihanaa.

 

     

     

     

     

 

Jostain syystä vasemmalla alimpana alevan kuvan haalarista tulee mieleen Ticketin baby baggie...

Ja mikä harvinaista, mukana olivat myös kaava-arkit. Yleensä tämän ikäisistä kirjoista tai lehdistä ne ovat jo kadonneet tai vähintäänkin kamalassa kunnossa. Tässäpä ovatkin huippukunnossa, joten tuskin on edes käytetty. Siis ennen minua.

 

 

Tytölle tekeillä oleva ulkohaalari on roikkunut keskeneräisenä henkarissa jo luvattoman kauan, joten pakko oli sitäkin "projektia" saada vähän eteenpäin.

 

 

Hupun sain tehtyä loppuun. Tai siis tuostahan puuttuvat vielä nepparit. Mutta ne onkin sitten jo viimeistelyhommia... Itse haalariin laitoin  vyötärökuminauhan, silittelin tukikankaat kaulukseen ja tuulilistaan ja ompelin ne valmiiksi. Vetoketjuakin jo kaivelin kaapista, mutta ei näyttänyt olevan sopivan mittaista varastossa. Ei olisi paljon enää jäljellä, kun vaan tarttuisi toimeen. Suurimpia hommiahan ovat juuri nuo kuminauhojen laitot ja erilaisten kujien teot.

Moikkelis!