Joo, no seitsemällä eurollahan saa jo vaikka mitä! Tänään sillä sai...

 

     

 

...ruutukuosiset Cientat, suklaanruskeat Catiminit ja ihkut Timberlandit. Torikirppikseltä. Kaikki erittäin hyvässä kunnossa. Mikä parasta, kahdet ensimmäiset ovat juuri oikean kokoiset ja pääsevät siten suoraan kenkähyllylle ja käyttöön. Harmi vaan, kun juuri eilen ostin tytölle täksi kesäksi Cientat Prismasta - oli tullut sinnekin myyntiin. Mutta luulenpa, että kummallekin parille riittää käyttöä. Ja ruutukuosiset sopivat sitten poitsullekin, kun ne uutena ostetut on taas enemmän tyttöjen väriä - pinkit kera valkoisten pallojen.

Timberlandit onkin talvikengät, joten pääsevät pojalla käyttöön sitten myöhemmin. Tosiaan kaikki kolme paria maksoivat yhteensä 7 euroa. Sopuhinta! :-)

Vähän jäi harmittamaan, kun käteinen loppui kesken. En kahden lapsen ja rattaiden kanssa viitsinyt lähteä pujottelemaan ihmispaljouden läpi automaatille. Kaksi takkia - Nextin ja Burberryn - olisi vielä kiinnostanut, mutta ei voi mitään.

Takkien ompelu kiinnostaisi ja olenkin selaillut lehtiä ja etsinyt sopivia malleja tytön takkiin.Katsausta tästä myöhemmin.

Moikkelis!