Jep, minulle on tullut tavaksi pyörähtää kerran viikossa Kontissa, samalla kun käydään lasten kanssa ruokaostoksilla. Tänään sattui olemaan ruokaostospäivä, joten siksi myös Kontti-päivä.

Viime aikoina ei ole tullut tehtyä Kontista mitään huimaavia löytöjä. Sellaisia perusjuttuja pääasiassa, kuten vaatteita lapsille ja kankaita minulle. Kenkälöydötkin ovat jääneet vähemmälle. Pari viikkoa sitten löysin tosin itselleni ensi talveksi ugg-tyyliset Riekerin kengät. Täysin uudet olivat ja hinta 6 €.

Tänään ostoskoriin tuli napattua vain muutama juttu:

Tytölle PoP:n mekko. Aika lailla samanlainen kuin tämä, mutta vihreäruutuinen ja edessä kaksi taskua sekä pääntiellä kaksi nappia. Aivan loistokuntoinen ja hinta oli pari euroa.

 

Kuva. Polarn och pyret

 

Lisäksi söpönen, valkoinen mekko merkkiä Freedom Land. Never heard! Missähän sitä mahdetaan edes myydä... Kuvaa en saanut otettua, kun kameran akku loppui juuri, kun tähtäilin mekkoa. :-( Perus harmaat kappiksen farkut tytölle sekä pala vihreäruudullista ohutta puuvillaa esimerkiksi takin vuoriksi lähti myös matkaan. Niin ja tytölle vuitton-tyylinen Kitty laukku. Eipä siis oikein mitään.

Ulkosalla odottelee kasvihuoneeseen pääsyä neljä tomaatin tainta. Myös kaksi vadelman tainta, Jenkkaa, sekä yksi karhunvatukka odottavat istuttamista. Mutta mikäs ulkkona touhutessa, kun mittari paukuttaa melkein kahdessakymmenessä!

Moikkelis!