Jees, tämän viikon Kontti-päiväksi arpoutui siis perjantai. Sain sopivasti pikkuneidinkin hoitoon kummitädille, joten pääsin ostoksille VAIN poika mukanani. Sopivasti sattui vielä olemaan pojan ensimmäisten päiväunien aika, joten ei tarvinnut siinä katselun lomassa edes rattaita heilutella. Melkein luksusta! ;-)

Kuten viime viikolla, myös tänään oli runsaasti itänaapureitamme ostoksilla. Kivasti oli tullut hyllyihin täytettä, mutta olen vakaasti sitä mieltä, että talviaikaan valikoima vaihtuu tiuhempaan. Varsinkin lastenvaatepuolella oli suurin osa samaa kuin edellisellä kerralla. Kankaita taas oli tullut reilusti lisää, joten pääsin penkomishommiin.

Kankaita löytyikin taas mukava pino, 3 kiloa.

 

Kankaita 3 kg, 12 €

 

Vasemmasta reunasta lähtien: punainen ja kuviollinen singletrikoo, tummanvioletti college, valkoinen batisti, vaalean siniharmaa puuvilla, vaalea lila singletrikoo, sininen vuorikangas, valkoinen ja kuvioitu singletrikoo, sini-valko raidallinen singletrikoo, violetti vuorikangas ja vaalea lila-harmaa singletrikoo. Että siinäpä niitä!

Itselleni löysin kävelypopoiksi uudet  - tai ainakin uudenveroiset - Vagabondit. Katsotaan tykkäänkö vai annanko siskolle.

 

Vagabond, 5 €

 

Pienelle neidille löytyi seuraavat reinot, vaan ei reinot. Edelliset Reinot, vaaleanpunaiset toi joulupukki toissa jouluna ja ne on olleet ihan suosikit. Jatkuvasti jalassa - kesät ja talvet. Surin jo, kun ne alkaa olla suhteellisen naftit ja jouluunkin on vielä pitkä aika. ;-) Mutta löysinpäs uudet!

 

Nokian Kodikkaat, 2 €

 

Neiti iski tossut heti jalkoihinsa, joten kuva piti napata lennosta. Mutta nämä tossuthan eivät olekaan Reinot, vaan Nokian Kodikkaat!!! Never heard!  Aivan uudenveroiset, jos koskaan ovat jalassa olleetkaan. Symppikset! Yritin googlettaa vähän lisätietoa tossukoista, mutta eihän sitä tietenkään löytynyt.

Kankaat pesuun ja miehen paidat työn alle.

Moikkelis!

ps. Tuli muuten pitkästä aikaa harjoitettua korjausompeluakin, kun nappasin kaikki rikkonaiset vaatteet yhteen kasaan ja korjasin kaikki. Vielä pitäisi paikkailla muutama tytön sukkiksiin tullut reikä...