Ihanaa aamua kaikille! Nyt täytyy kyllä todeta, että oma aamuni ei ollut mitenkään parhaimmasta päästä. Ensiksikin auto ei meinannut lähteä käyntiin. Ota nyt sitten selvää, mikä sillä oli hätänä. No, sitten kun se saatiin miehen kanssa yhteistuumin liikkeelle ja ajettiin autoliikkeeseen, niin myyjä ei ollut paikalla. Odotettiin. Odotettiin. Ja odotettiin. Kahvi oli loppu. Ja maitokin sitten, kun kahvia oli. No vieläkään ei tullut myyjä paikalle, mutta ei voitu enää odottaakaan. Mennään myöhemmin.

Vettäkin sataa. Ei haittaisi, jos sataisi oikein kunnolla. Isoina pisaroina. Mutta sataa tihuttaa niin, että näyttää, kuin pisarat menisivät ylöspäin. Sellaista sadetta, että lätäköistäkään ei huomaa, että sataa vettä. Kamala ilma!

Eilen oli kuitenkin hyvä päivä. Aurinkokin paistoi. Keitin omista tomaateista, jotka kypsytin sisällä, pizzakastiketta. Kypsiä tomaatteja olikin sitten melkoisen paljon. Kastiketta riittää useampaan pizzaan.Oma kastike onkin kaikkein parasta. Alla kuva tomaateista.

1972491.jpg

Eikö olekin ihanalta näyttävä kokoelma? Suurimmat on tuolla pohjalla. Nyrkinkokosia. Ja nuo keltaiset pienet pallerot ovat keltaisia tomaatteja. Tuossa alareunassa muuten näkyy tuollainen pitkulainenkin. Viime kesänä taisi olla kasvamassa viittä eri lajiketta. Mutta satoa ei juurikaan tullut, koska kesä oli niin kylmä. Harmi!

Ja vielä kuva noista ihanaisista omista yrteistä.

1972492.jpg

Kuvassa salviaa, rakuunaa, timjamia, minttua ja jotakin, jonka nimi ei satu nyt muistumaan. Ehkä se tulee sitten myöhemmin mieleen.

Olen hiukan neulonutkin. Lähinnä sukkia. Aloittelin miehelle joululahjaakin tekemään. Uusimmassa Novitassa oli ihana slipari eli slipoveri, joka on tarkoitus tehdä. Lankana seitsemän vellosta ja tumma grafiitin harmaa. Alku vaikuttaa lupaavalta ja pinta aika kivalta, joten saa nähdä, mikä on lopputulos.

Moikkelis!