...ja meillä tulee vaan lunta! Aina vaan lunta! Muutetaan sitten varmaan umpihangessa. Ärrinmurrin!!!

Sain eilen valmiiksi fleecehaalarin. Tytölle, ensi talveksi. Tein tuosta ruskeasta polarfleecestä, ruskein resorein. Molemmat Kangastukusta. Kaava SK:sta ja menekki 92 cm haalariin, ilman saumanvaroja, vajaa metri.

 

 

Eli nyt noista fleeceistä on tuo siniharmaa ja ruskea käytetty. Vähän niitä kumpaakin jäi leikkausjätteeksi ja kai niistä saisi jonkinlaiset housut tai takin vielä kyhättyä. Pitää katsoa tarkemmin niitä paloja... Tuo vihreä on niin ihana vihreä, että tekisi mieli tehdä siitä joku takki tai vastaava. Tytölle. Itse en oikein tykkää käyttää fleecevaatteita. Pitää olla neulosta, puuvillaa tai villaa... Kranttu mikä kranttu!

Ompelupöydälle jäi vielä vuoroaan odottamaan ruskea merinovillaneulos. Siitä pitäisi saada aikaiseksi villahaalari...

Oman takin ompelu meni nyt vähäksi aikaa jäihin. Kangas on kyllä jo pesty ja kaavakin etsitty... Alan ommella sitten, kun ollaan saatu muutettua. Saan keskittyä sitten kunnolla ompeluhommiin. Ja niitähän riittää, kun pitää ommella verhoja - uusia ja lyhentää vanhoja. Olen pessyt jo melkein kaikki verhot, joten ihan alusta ei onneksi tarvitse aloittaa. Pitäisi löytää jostain kangasta olohuoneen verhoihin. Marimekon valkoinen Valmuska olisi ihanaa, mutta en viitsi laittaa isoa rahaa kiinni puuvillaverhoihin. Taidan käydä penkomassa poistopakkoja...

Moikkelis!