Kauan ja hartaasti odotettu uusin Ottobre saapui viimein ja lehdestähän löytyi monta mieluisaa mallia. Harmi vaan, että osassa malleista ei ole meidän neidin kokoja.

 

     

 

Tuo takki menisi heti ommeltavien listalle, jos koot alkaisivat 92 cm:stä. No, eivät ala, joten en viitsi ommella odottamaan. Varsinkin kun odotusaika olisi useamman vuoden.

Myös tuo huppari menisi heti ompelujonoon, kun on niin ihanan tyttömäinen. Senkin ompelu saa nyt odottaa sopivan koon puuttuessa. Hupparin värikin olisi juuri sopiva... Nyyh!

 

     

 

Nämä housut on ehkä kuitenkin pakko tehdä. Ainakin nuo alimmaiset siniset ja ylhäällä vasemmalla olevat. On jotenkin niin ihanan näköiset! Sinisissä mitoitus alkaa 92 cm:stä ja punaisissa 98 cm:stä. Olen kuitenkin huomannut, että jotkin Ottobren malleista on pituudeltaan aika niukkaa mitoitusta, joten meidän neidille käy hyvin 92 cm housut, vaikka muuten käyttääkin pääasiassa 80 ja 86 cm vaatteita.

 

     

 

Tämä takki on ehdottoman pakko tehdä! Todennäköisesti useampana kappaleena. On jotenkin niin simppeli ja ihana. Satuin ostamaan ompeluliikkeen poistomyynnistä juuri sopivan mittaisia vetoketjujakin, joten niitäkään ei tarvitse lähteä varta vasten etsimään. Kaapista löytyisi sopivasti suklaanruskeaa collegea, joten josko siitä tekisi...

 

 

Nämä housutkin on varmaan pakko tehdä. Useampana kappaleena tietysti, kun on niin yksinkertainen malli. Kootkin riittävät hyvin, kun on tuonne 92 cm:een asti.

 

     

 

Näille tulisi olemaan pienimmässä koossa käyttöä sitten joulukuussa, kun uusi tonttunen saapuu joukkoomme. :-) Noita ylemmässä kuvassa olevia housujakin voisi ommella pienimmässä koossa...

Lehdessä oli myös muutama muu minua miellyttävä malli, mutta kamerasta loppui akku juuri kriittisellä hetkellä, joten kuvaaminen jäi kesken. Ainakin vauvan haalari menee todennäköisesti listalle.

Täytyy muuten ilmoittaa, että tytön takki sai vihdoin ja viimein nepparinsa. Löysin Vario pihtien neppariosat, joka olikin se suurin homma. Kansineppareiden kiinnittäminen olikin sitten helppoa. Täytynee ottaa kuva valmiista takistakin.

Aurinkoista viikon jatkoa! Moikkelis!