Meillä ei ole enää vauvaa, vaan meillä asustaa nykyisin taapero.

 

 

Vai mitä sanotte tästä? Vauva ei voi olla noin vauhdikas ja nopea liikkeissään. Tämä neiti virnistelee, irvistelee ja illistelee. Nauraa omille tekemisilleen ja muidenkin. Kikattaa kovaan ääneen. Komentaa vielä kovemmalla äänellä antamaan jotakin tai nostamaan häntä jonnekin. Kotia ei enää tutkita konttaamalla, vaan juosten. Isukki teki kyllä tytön kanssa sopimuksen, että sisällä ei sitten juosta, mutta ei näytä olevan vielä voimassa... Suurin osa tekeleistäni on päätynyt tämän hurjapään päälle - paitoja, housuja, sukkia... Ja koska hän on vasta lapsi, tarvitsee hän jatkuvasti uusia vaatteita. Ja minulla on joku, jolle saan niitä tehdä!

Täytyy tunnustaa, että uusin Ottobre sai minussa aikaan inspiroitumisen. Eilen piirtelin yöpuvun/haalarin sekä hupparin kaavat. Täytyy päästä tekemään jotakin. Hupparin teen todennäköisesti Myllymuksujen Kerttu-velourista. Yöpuvusta en ole vielä oikein varma.

Muuten, päätökseni pyrkiä olemaan ostamatta uusia kankaita rikkoutui jo eilen... Kävin kirppiksellä ja löysin  palat Marimekon Kurpitsa-samettia. Punaista ja vihreää. Sekä palan Pirput parput-markiisia. Markiisista tulee vaihtopäällinen tytön nojatuolin pehmusteelle ja sameteista teen todennäköisesti jotain vaatteita. Kun ei nuo palat ole kovinkaan isoja. Markiisista jää vähän leveydestä yli, josta saa vaikka ostoskassin ja sametteja taisi olla 70 cm ja 1 m. Saahan niistä tietysti ainakin pari mekkoa tytölle. Tai vaikka muutaman tyynynpäällisen.

Annika bloggasi Eurokankaaseen saapuneista joustofroteista. Niitä tekisi mieli käydä katsomassa. Aiemminhan niitä ei ole ollut kyseisen putiikin valikoimassa.

Moikkelis!