Pyörähdin sitten siellä Eurokankaassa. Ihan vaan niiden joustofroteiden vuoksi. Ja eipä sieltä paljon muuta lähtenytkään matkaan.

 

     

 

Nuo värit. Ne on aivan ihanat! Tarjolla oli nuo kolme väriä - värit toistuvat muuten melko oikeina kuvissa. Otin kaikkia metrin verran, niin siitä saakin tytölle jo useamman vaatteen tehtyä. Kerroin kassalla, että olin lukenut blogista, että heille on tullut joustofroteita. Myyjä oli vähän ihmeissään, miten joku oli JO ehtinyt niistä blogata, koskapa ne olivat saapuneet heille edellisenä päivänä. Tämä siis täällä syrjäseudulla ;-).

Menin kangaskauppaan oikeastaan vetoketjun takia...

 

 

Ostin kaksi. Väärän mittaisia! Pitäisi kirjoittaa muistilappu, kun lähtee ostamaan jotain tiettyä, mutta kun ei. Mukaan tarttui myös metrin verran Nanson trikoota. Itseasiassa interlockia! Juuri sitä tarvitsen.

Otin kuvia myös edellisessä blogauksessa mainitsemistani Marimekon kirpparikankaista.

 

  

 

Kuvissa alimmaisena markiisi ja sen päällä Kurpitsa-sametit, punainen ja vihreä. Vihreä tosin on oikeasti keltaisempi...

Viimeisin käynti Marimekon tehtaanmyymälässä tuotti seuraavanlaisen tuloksen.

 

  

 

Musta/beige raitatrikoota ja pallotrikoota sekä ruskeapohjaista Pieni kukkatori-trikoota. Pallotrikoo oli tarjous metritavaraa ja muut paloja.

Sitten vielä hiukan viimeisimmistä valmistuneista.

 

 

     

 

Anopin kirpparilta ostama jerseypala, johon oli painettu tuollainen Lumikki-kuva. Kangasta oli kuitenkin niin paljon, että siitä sai kolme 92 cm paitaa ja vielä jäi kangasta esim. hattuun. Resorit on Kangastukusta ja kaava Ottobrestä.

Viikonloppuna en ommellut mitään uutta, tein vain korjausompelua. Korjasin miehen housut ja purin yhden neuletakin, jonka olin neulonut jo aikoja sitten itselleni. Lehdessä malli vaikutti ihan kivalta, mutta valmiina en tykännyt siitä yhtään. Monta vuotta se vain lojui käyttämättömänä kaapissa ja nyt päätin, että puran sen, koska siihen on kuitenkin mennyt monta kerää lankaa. Meillä on todennäköisesti muutto edessä, joten pitää alkaa jo siistiä nurkkia ja pistää turhat kamppeet kiertoon, että on sitten vähemmän muutettavaa.

Moikkelis!