Tällä kertaa ei nyt sitten ole tarjolla kuvia, koska Vuodatuksella oli jotain ongelmia...

Käytiin tälläkin viikolla - perinteitä noudattaen - Kontissa. Siitä ei sen kummempaa kerrottavaa olekaan, koska saalista ei juuri tullut. Kaksi kangaspalaa lähti matkaan, singletrikoo miehen paitaan ja hehkuvanpunainen vakosametti tytön talvitakkiin.

Eilen kirppistelin äitini kanssa ihan kaksin, kun sain lapset hoitoon. Joitakin perusjuttuja löytyi, kuten caprit, farkut ja mekko tytölle sekä pari paitaa pojalle. Paras löytö oli Gantin lähes uudenveroinen t-paita pojalle. Vaaleanpunainen tai oikeastaan vaalea pinkki ja hintakin vain 3 €!

Tänään olikin sitten vuorossa torikirppis. Tällä kertaa tein runsaasti löytöjä. Pojalle löytyi kymmenisen paitaa, pääasiassa lyhythihaisia ja kaikki erittäin hyväkuntoisia. Joukossa oli muun muassa uudenveroinen Pop:n ja useita Espritin paitoja. Lisäksi löytyi tytölle farkut sekä pojalle Bundgaardin ERITTÄIN hyväkuntoiset sandaalit. Itselleni löysin 100 ml:n jättipullon Burberryn Weekend Edt tuoksua, 5€, Myyjä ei tuoksusta tykännyt, whaaat! ;-) Samalla myyjällä olisi ollut myös iso pullo Azzarron Chrome miesten tuoksua, mutta harmikseni toinen ostaja ehti napata sen. Tarjolla olisi ollut myös iso pullo Bossin Blueta sekä Envy-sarjan hiussuihketta ja vartalovoidetta... Kaikki siis uusia. Toiselle ei siis kannata ostaa esim. lahjaksi tuoksua, jos ei ole aivan sata varma siitä, että se miellyttää saajaa! ;-)

Moikkelis!