Tartuin taas vanhaan neulomukseen, eli tytön Marine-takkiin. Luovuin aiemmin valitsemastani mallista, koska mielestäni lanka ei yhtään istunut siihen - neuleesta tuli lörppää. Aloitin neulomisen hihasta ja tanakasta neuleesta huolimatta hiha oli ihan muodoton. Purin hihan ja valitsin uuden mallin. Uusi malli on ihan perustavaraa - joustinneuleiset reunat ja muutoin sileää. Yhden hihan olen jo tehnyt ja vaikuttaa ihan hyvältä. Toinen hiha on jo aloitettu...

Myllymuksuilla oli viime sunnuntaihin saakka kampanja koskien ainakin löytö-kankaita. En ehtinyt tekemään tilausta sunnuntaihin mennessä, joten en saanut tuota ylimääräistä 10% alennusta. Eilen huomasin, että poistokankaisiin oli tullut mm. ihanaa kuviollista velouria ja froteeta, joten tilasin niitä muutaman palan. Nyt odottelen innoissani paketin tuloa.

Tulevana viikonloppuna meidän "messuhallissa" on kädentaitomessut, jonne ajattelin suunnata. Jos sattuisi kohdalle pitkiä puisia puikkoja, niin niitä ostaisin. Ja lyhyemmätkin tulisivat tarpeeseen. Olen tykästynyt neulomaan juuri puisilla tai paksummilla bambuisilla.

Etsin muuten ohjeen apupupulle. Ajattelin neuloa jokusen jouluksi. Pitäisi käydä hakemassa sopivan värisiä lankoja kaupasta, kun kotoa kaikki seiska veikan jämät on nyt käytetty. On vain se yksi täysi kerä sitä fuksiaa...

 

 

Huomasin surffaillessa, että myös LastenMetsolaan oli tullut ihania uusia kankaita ja osa oli jopa erittäin hyvässä tarjouksessa. Vink Vink!

Itse taidan suunnata Kangastukkuun "hakemaan" resoreita...

Moikkelis!