Jahas, jokohan sitä nyt saisi jotakin postausta aikaiseksi, kun kameran akkukin on taas ladattu. Viime yrityskerralla akku hyytyi juuri, kun olin siirtämässä kuvia. Joten se siitä sitten!

Taisin jo mainitakin, että kaivelin kaappien kätköjä ja nostin esille jokusen kangaspalan - froteeta ja velouria.

 

     

 

Froteet - kolme alimmaista oranssi, musta ja vihreä - on ostettu Eurokankaasta metritavarana. Tämä on harvinaista minulle, koska yleensä käyn penkomassa vain paloja. ;-) Innostuin, kun Ruttunuttu-blogin Annika postasi kankaista. Hänhän oli saanut heti valmista aikaiseksi. Muistaakseni paidan. Kipitin sitten minäkin Eurokankaaseen katsomaan, että olisiko kangasta täällä meilläkin ja hamstrasin kaappiin. Kangaspinon poltettu oranssi resori on tilattu Kangastukusta ja lime Myllymuksuilta. Ylimpänä pinossa oleva Fishbone-velour on sekin Kangastukusta.

Oranssista ja vihreästä froteesta on syntynyt jo leggingsit - yhdet kummastakin. Lahkeensuu- ja vyötäröresoreilla. Kuminauhavyötäröt eivät oikein ole minun juttu. Tykkään enemmän resorista tai kuminauhan ja resorin yhdistelmästä. Lime resori onkin ihan lopussa, joten pitänee laittaa kohta tilaus Myllymuksuille päin. Kangastukussa ei ole oikeanlaista väriä! Tilasin sieltä limenväristä, ruohon vihreää ja jotain muutakin vihreää, mutta kaikki olivat liian räikeitä. Myllymuksujen lime resori on juuri oikean värinen! Poltettu oranssi resoria sentään vielä jäi jäljelle. Mustaa resoria en löytänyt sitten mistään, vaikka tiedän, että sitä on ainakin puoli metriä vielä jäljellä. No, jostain se tulee vastaan, kun aikansa penkoon. Harmittaa vaan, kun jäi mustasta froteesta leggingsit ompelematta...

Seuraavaksi työn alle voisi ottaa velourin ja ommella tytölle muutama hupparitakki. Löysin paikallisen lankakaupan alesta takkiketjuja 50 sentillä kappale ja ostin jemmaan muutaman. Lyhyitä 25-35 cm avoketjuja on välillä tosi hankala löytää.

Pitäisikin ommella kesäistä vaatetta tytölle ja itselle. Tyttö tarvitsisi ainakin ohuita tunikoita ja housuja ja minä muutaman kesätunikan. Suunnittelin käyntiä Marimekollekin, mutta menee ainakin parin viikon päähän.

Aurinkoisia kesäpäiviä! Moikkelis!