Jep! Olin viikon flunssassa. Vieläkin köhittää ja niiskututtaa ja kurkkuun koskee ja vaikka mitä. Sain antibiottikuurinkin, mutta eipä tuo näytä kummemmin auttaneen. Höh!

Yksi hyvä asia sentään viime viikossa oli. Makasin sairaana kotona, mutta koska tylsistyn helposti, niin surautin saumurilla tytölle housuja ja paitoja. Niistä ei ole vielä kuvia, koska kameran akku oli täynnä ja täytyi nyt tyhjennellä aiempia kuvia pois, koneelle. Ja tosiaan nyt noita kuviakin voi taas ottaa, koska dadaa, saimme uuden akun kameraan! Kylläpä oli työn ja tuskan takana! Kuitenkin kameraliikkeessä myyjä oli todennut, että kameramme on niin hyvälaatuinen, että ei missään tapauksessa kannata heittää pois, vaan hankkia vain uusi akku. No nyt on!

Ja nyt myös niitä kuvia!

Ensiksikin tilaus Myllymuksuilta:

 

 

Norsu froteeta, sekä tavallista ruskeaa froteeta. Myös oliivinvihreää sekä tummansinistä velouria. Tuosta pinosta nyt puuttuvat ne resorit... Toinen norsufroteepala on jo päässyt housuiksi, kuten myös oliivinvihreä velourpala, josta tuli kahdet leggingsit.

Ja sitten tilaus Kangastukusta:

 

    

       

 

Polarfleeceä neljää eri väriä. Tuo sininen oli nimeltään "siniHARMAA". Näyttää minusta enemmänkin "harmaanSINISELTÄ". Kyllä tuo on sininen!!! Lisäksi 50 m nauhaa sekä 5 m saumausteippiä. Sain ystävällisesti käyttöohjeet sähköpostiin, kun ne olivat jääneet matkasta.

Alimmassa kuvassa Reiman vaaleansinistä Reimatec-kangasta sekä suklaanruskeaa FOV-kangasta. Luulenpa, että isken käteni kiinni noihin mahdollisimman pian.

Resoreita tilasin sekä Myllymuksuilta, että Kangastukusta - sekä tavallista, että ulkoilupukuresoria.

 

     

 

Ylhäältä alaspäin: vaaleansininen ulkoilupukuresori Kangastukusta; mangonkeltainen sekä limen- ja oliivinvihreä resori Myllymuksuilta; suklaanruskea, tummansininen, harmaa, ruohonvihreä sekä poltettu oranssi resori Kangastukusta ja raidallinen ulkoilupukuresori kirpparilöytö. Noista tuo limenvihreä, joka on muuten aivan ihanan värinen, on jo melkein tuhottu. Kohta siis taas tilausta Myllymuksuille... 

Vielä muutama kuva housuiksi päätyneestä norsufroteesta.

 

     

 

Norsufrotee klikkautui "ostoskoriini" Myllymuksujen poistokankaista. Kyseessä oli valmis 0,5 m pala kakkoslaatua, koska toisessa reunassa oli suttua. Tuosta palasta tuli kahdet housut kokoa 80 cm. Ja tuo suttukohta jäi kokonaan pois! Toisissa housuissa on limenvihreät resorit, mutta niistä ei vielä ole kuvaa. Lahkeensuiden resorit ovat superpitkät, että housuja voi käyttää sekä pussihousutyyliin resorit suorana tai perushousujen tavoin resorit käännettyinä. Vyötäröllä on resorin lisäksi 3 cm:n kuminauha sekä nyöri. Aivan ihanan retron värinen kangas. Sopii ehdottomasti lasten vaatteisiin kuosinsa ja värityksensä puolesta!

Kaavat muuten SK:sta. Lahkeensuuresorit tuplapitkänä ja kappaleet ilman saumanvaroja, koska mallissa on muutenkin tarpeeksi leveyttä. Lehden housuissa ei myöskään ollut sirkkarenkaita ja nyöriä, kuminauhasta en ole varma.

Muista valmistuneista: kahdet leggingsit velourista, perus pitkähihainen paita palalaarin raitatrikoosta, Marimekon "Pieni kukkatori"-kankaasta sekä Marimekon raitatrikoosta. Pitkähihainen raglanhihapaita Marimekon raitatrikoosta sekä  tunika samasta kankaasta. Näistä kuvia myöhemmin.

Moikkelis!