Pääsin eilen, sunnuntaina, käymään kirpputoritapahtumassa, joka oli järjestetty suureen urheilu- ja vapaa-ajan halliin. Paikalla oli kymmenittäin myyjiä - lähemmäs sata, oletan. Myynnissä oli tavaraa sisustusesineistä leivonnaisiin. Itseäni kiinnostivat lähinnä lasten vaatteet, lelut ja kirjat. Tavoitteena oli löytää ainakin yöhaalareita pojalle.

No, yöhaalarit jäi saamatta. Enkä saanut paljon muutakaan. Tytölle löysin jonkin verran vaatetta - kaikki samalta myyjältä. Pieni kassillinen vaatetta tytölle maksoi tasan 15 €. Kaupan päälle sain Mc Baby:n hyväkuntoisen hameen. Kappalehinnaksi vaatteille jäi 1 € ja kaikki myynnissä olleet vaatteet olivat erittäin hyväkuntoisia. Uudet sandaalit sain 2 €:lla. Tällä myyjällä vaatteiden koot ja hinnat olivat sopivat! :-) Suurella osalla myyjiä hinnat olivat enemmänkin kaupan kuin kirpparin hintoja. Vai miltä kuulostaa 8 € pesunukkaisesta Tutan unihaalarista?

Vähän jäi karvas maku suuhun tästä reissusta. Ikäväkseni sain taaskin huomata, kuinka monen ihmisen mielestä omat rätit ja lumput ovat jonkinlaisia aarteita. No, mukava oli huomata sekin, että myymättä jäivät kaikki ylihintaiset romppeet.

Moikkelis!