Anteeksi. Vieläkään ei ole tulossa kuvia.

Olin eilen työmatkalla. Lähdin aamulla kotoa jo ennen kuutta. Päivän "kruunasi" kamala päänsärky. Olin illalla niiiiiiiiin puhki, että menin nukkumaan jo heti yhdeksän jälkeen.

Väsymyksestä huolimatta kaivoin esille Myllymuksujen "pettymyspaketin" peikkofroteen ja keltaisen velourin sekä Marimekon raitakankaan yms. paloja. Sekä tietysti resoreita. Froteesta ja velourista leikkasin kolmen housun osat, mutta marimekkoihin en jaksanut enää koskea. Pitänee jatkaa tänään paitalinjalla...

Sain viikonloppuna vihdoin valmiiksi tytölle mekon leveästä raitakankaasta, käännetyillä resoreilla, Ottobren kaavoilla. En oikein tykkää mallin joistakin osista, kuten käänntetyistä resoreista. Malli itsessään on ihana ja helppo! Luulenpa, että modailen sitä hiukan ja teen jatkossa mekkoja muunnetulla ohje- ja kaavaversiolla. Olen huomannut, että silmääni miellyttävät leveät resorit, ei käännetyt. Sekä kontrastit kankaan ja resorin välillä. Sopiikin ihan hyvin lasten vaatteisiin. Itselle en ehkä kuitenkaan viitsisi mitään "sirkusvaatetta" tehdä...

Maanantaina hain postista Kangastukun paketin. Tilaus sisälsi jo aiemmin mainitut ulkoilupukukankaan, fishbone-velourin, merinoneuloksen ja resoreita useaa väriä. Resoreista vain sininen ja pinkki olivat "oikeanlaisia". Limenvihreä oli liian kirkas vihreä, keltainen liian hailakka ja oranssi liiaksi neonoranssia muistuttava. No, eiköhän ne tule käytettyä. Harmittaa tuo limenvihreä. Ja keltainenkin. Olisin halunnut sellaista leijonankeltaista. Mutta KOKEMUKSESTA tiedän, että Myllymuksuilta saan juuri oikeanlaista limenvihreää ja mangonkeltainen on juuri oikea keltainen. Vinkiksi!

Tilasin muuten Ottobrelta muutaman lehden irtonumeron. Vielä ei ole postilaatikossa näkynyt, mutta toivottavasti ovat siellä tänään!

Moikkelis!