Ehdin viime viikolla käymään pitkästä aikaa oikein ajan kanssa kirpparilla sekä Kontissa. Olen melkein kokonaan luopunut ajatuksesta yrittää käydä pienen lapsen kanssa kirppiksellä. Ei siitä tule mitään! Alkaa vaan hermostuttaa, kun ei voi rauhassa katsella myyntipaikkoja tai Kontin tapauksessa käydä läpi rekkejä, hyllyjä ja pöytiä. No, viime viikolla pääsin siis käymään YKSIN kirpparilla ja tein ihan hyviä löytöjäkin.

 

Kuva: www.honko.fi

 

Kontista satuin löytämään tuollaisen suomalaisen Honko-merkin nahkaisen salkun. Juuri tuon samaisen, kuin kuvassa. Ja aivan uutta vastaavassa kunnossa! Hintaa oli 20 €. Mikä parasta, meidän läppäri mahtuu hyvin tuohon salkkuun. Pitää vaan ostaa sellainen läppäripussi, joka suojaa kolhuilta. Tosi hyvä löytö!

Kontista löysin lisäksi tytölle vinon pinon vaatteita ja itselleni pillimalliset mammafarkut sekä Dumondin uudet mustat korkkarit. Farkut olivat moitteettomassa kunnossa ja maksoivat 4,50 €. Sellaiset henkkamaukan kulutetut harmaat... Korkkarit olivat 4 tai 6 €. Pikku-neiti sai Lindexin perusfarkut, henkkamaukan sammarit ja Espritin collegeleggarit sekä Cirafin hupparin, pari Lindexin pitkähihaista paitaa ja Ratian bodyn. Kaikki uudenveroisia. Lisäksi löytyi ihana vaaleanpunainen ja ruusukuvioinen Name it:in mekko fine cord-samettia, jonka helmassa on röyhelö ja koristeina samettinauhaa. Uudenveroinen tämäkin. Vauvalle löysin uusilta näyttävät sametti- sekä collegehousut.

Kirpparilta en löytänyt itselleni mitään. Sienikoria kannoin jo matkassani jonkin matkaa, mutta lopulta tulin siihen lopputulokseen, että se on liian pieni ja vein sen takaisin. Neidille tein taas hyviä löytöjä: uusi käsinneulottu bolero 2 €, uusi collegetakki 1,50 €, parit henkkamaukan twillhousut á 2 € Rukan uusi sadetakki 2,50 € ja Naturinon uudet ballerinat 1,50 €. Vauvalle löytyi Minymon uudenveroinen velourtakki 70 sentillä. :-) Harmitti, kun yhdessä myyntipaikassa oli todella paljon aivan uutta merkkivaatetta tytölle, mm. Ralph Laurenia, Clairea, baby Phatia jne. Meidän tytölle olisivat käyneet vasta joskus kolmen vuoden päästä, joten en viitsinyt ostaa varastoon. Nuo yhdet Naturinot nappasin siitä pöydästä, kun ovat sopivat ensi kesänä. Olisihan siinä ollut parit muutkin...

Tuli todella hyvä mieli, kun tein pitkästä aikaa hyviä löytöjä kierrätyspaikoista. Varsinkin omat mammavaatteet olen  ostanut lähes täysin Kontista. Vain muutamat suorat housut ja pari kauluspaitaa olen ostanut kaupasta. Ja nekin vain sen vuoksi, että en ole niitä kirpparilta löytänyt. Tytölle kaupasta on tullut ostettua vain toppahaalari -50%:lla ja ensi kesäksi parit sandaalit -50% ja -70% alesta. Toppahaalarien hinnat on kirppareilla niin älyttömiä, että halvemmalla saattaa saada uuden kaupan rekistä...

Toivottavasti hyvä kirppisonni jatkuu seuraavallakin kerralla. Moikkelis!