Hahaa! Eilen sain pakettini Myllymuksuilta! Tytön kun sain yöunia nukkumaan, niin hurautin vielä sitä hakemaan. Vielä ei ole kuvia sisällöstä, mutta voin kertoa, että saapunut on: mangonkeltaista, oliivin- ja limenväristä resoria, tummansinistä ja oliviinväristä velouria sekä ruskeaa ja norsukuvioista froteeta. Ou jee!

Annikalle kiitos infosta Stoff&Stil-kankaiden suhteen! Kävinkin jo Ruttunutun linkin kautta niitä Iikku-Kiikussa katsomassa, mutta mutta... Tykkään yleensä tilata mahdollisimman vähin välikäsin. Laitoin tuonne Ruotsin suuntaan sähköpostitiedustelun josko he mahdollisesti joskus lähitulevaisuudessa voisivat alkaa toimittaa tuotteita myös Suomeen. Vastausta odotellaan.

Sain juuri tekstiviestin Kangastukusta - paketti on postissa. Soittivatkin sieltä, kun tilaamani sininen resori oli loppunut. Vaihdettiin sitten tummansiniseen. Paketti olisi mennyt Matkahuollon toimitettavaksi, kun on sen verran iso, mutta ystävällinen työntekijä sai sen kuitenkin Postin kyytiin. Siellä se on nyt tulossa!

Tällä hetkellä ei ole yhtään ompelusta tai neulomusta tai muutakaan käsityötä kesken. Harvinaista! Tytön leggingsitkin sain valmiiksi toissailtana. Nostin jo Marinet esille, joten niille pitäisi seuraavaksi löytää käyttökohde. Pitäisköhän hivuttautua tänne tutkailemaan malleja. Jonkun neuletakin varmaan niistä teen...Takit on niin helppoja pukea ja riisua. Paidoista en oikein tykkää - itsellänikään.

Huomenna on syysmarkkinat! Toivottavasti on hyvä sää!

Moikkelis!