Suomen kansa on jälleen valinnut edustajansa. Vaalitulosta en kommentoi.

Sain viikonlopun aikana kuvattua muutaman valmistuneen "tuotoksen".

 

 

Neuletakki kokoa 86/92 cm. Silmukkamäärät ovat koosta 86 cm ja pituudet koosta 92 cm. Lankana Nalle, jota kului noin puolitoista kerää (á 150 g) ja puikkoina 3 mm pyörö- ja sukkapuikot. Ohje Novitasta. Napit kierrätysnappeja. Etu- ja takakappaleet on neulottu yhtenä kappaleena ja hihat pyörönä. Ainoat pääteltävät saumat tulivat tuonne kainaloihin. On tällä hetkellä meidän tytölle vielä iso, mutta luulen, että syksyllä on jo sopiva. Ja tuon ekstra-pituuden ansiosta sopii varmasti melko kauan.

 

 

Ja jälleen neuletakki tytölle. Tässäkin kokona 86/92 cm. Etu- ja takakappaleet neulottu yhtenä kappaleena ja kokonaan ainaoikeaa. Hihat neulottu pyörönä sileällä oikealla. Lankana seiska veikka ja puikot n. 3,5 mm, en nyt muista ihan varmaksi. Ohjeen "pohja" Novitasta, mutta tätä on muutettu niin paljon, että ei kyllä yhtään muistuta ohjeen takkia. Kukat virkkasin Samoksen ja jonkin toisen Novitan langan jämistä omalla ohjeella.

Työn alla on tällä hetkellä neliöpipo Nallesta, siistimpi takki tytölle. Aloitin ompelun viime viikon lopulla ja on nyt viimeistelyä vaille valmis. Lisäksi leikkelin viikonloppuna osia tytön housuihin, pääasiassa velour- ja froteeleggingseihin. Jos en nyt ihan väärin muista, niin neljät housut olisi nyt alustavasti tulossa.

Kasvimaakin alkaa jo kutsua, joten kohta pihanlaitto vie varmaan suurimman osan vapaa-ajasta.

 

Moikkelis!