Uusin Ottobre saapui jokunen aika sitten ja nyt minulla oli vihdoin aikaa selata se läpi "sillä silmällä"-periaattella. Sisältö oli ihan hyvä, mutta harmikseni se ei vieläkään sisältänyt taaperoikäisen lapsen ulkohaalarin ohjetta. Sellaiselle olisi tarvetta.

Jotkin ulkovaatteista pääsivät "ehkä teen"-listalle.

 

     

 

Näistä takeista löytyisi ainakin sopiva koko. Kummastakin takista pienin koko olisi varmaan meidän neidille passeli.

 

 

Tämäkin "vauvan" takki menisi varmaan meidän taaperolle, kun tekisi tuon suurimman koon. Tykkään kuitenkin enemmän tuosta ylemmän kuvan vetoketjullisesta pojan takista.

Rimpsuhamonen ja perinteinen kotelomekko pääsivät myös suosikkien listalle.

 

     

 

Hamosesta pienin koko lienee sopivin meidän laiheliinille ja mekko taas vaikuttaa leikkaukseltaan muutenkin kapealta, joten pienin koko, 92 cm, voisi olla aika sopiva. Ehkä helmaa pitäisi hiukan lyhentää...

 

 

Tämän mekon tekisin jouluksi, jos kaavoitus alkaisi 86 tai 92 cm:stä. Nyt täytyy vaan pettyneenä todeta, että höh! Aivan ihanan näköinen malli!

Näistä kaavoista tulee sitten varmaan ne kestosuosikit. Olen käyttänyt tähän asti yhtä ja samaa Ottobren paidan kaavaa, mutta siitä alkaa mitoitus loppua. Nyt saatiin uusi! Ja vielä raglanhihainen. Pitänee tilata se CW301 kaava peruspaitoja varten...

Ja nuo sammarit on kyllä mahtavat! Peruskaava, jolle tulee varmasti käyttöä.

 

     

 

Pienelle ihmisellekin voisi ommella jotakin. Tuo takki on ainakin tosi mahtava! Siinä riittää mitoitus kyllä meidän neidillekin, joten luulenpa, että hän saa muutaman collegetakin.

 

 

Pientä innostusta ja inspiroitumista havaittavissa...

Moikkelis!