Pääsin vihdoin ja viimein niille kauan odotetuille ja kaivatuille käsityömessuille! Huh, kyllä helpotti! Tarjonta oli tänä vuonna erittäin hyvä. Sanon näin, vaikka en löytänytkään sopivia puisia sukkapuikkoja, joita lähdin ostamaan. Enkä myöskään nahkaisia sisätossuja tytölle. Mutta sen sijaan löysin ruskean lampaantaljan, joka on aivan I-H-A-N-A! Myös suomalaista, pientuotettua sukkalankaa, jossa on 90% suomenlampaanvillaa ja 10% nailonia, ostin 100 g:n vyyhdin. Ja virolaista lampaanvillaa 3 vyyhteä, koska oli lähes ilmaista. Muita ostoksiani olivat puusta tehty rannekoru, tamminen ja pihlajainen (?) leivoslapio, satiini- ja sifonkinauhaa 180 m sekä jätealumiinista valmistetut "koukerot", joista tulee kuusenkoristeita. Paljon muutakin ihanaa olisi ollut, mutta oli pakko lopettaa, kun kädet oli jo täynnä kasseja.

Iskin käteni Marimekolta ostamiini kankaisiin ja työn alla on nyt kaksi paitaa ja mekko tytölle. Ongelmana on, että pieni takiaiseni roikkuu koko ajan jalassa kiinni, kun yritän ommella, joten työ etenee melko hitaasti. Pitää ns. karata ompelemaan. No, paidoissa on jo pääntieresorit ja hihat paikallaan. Mekkoon on osat leikattuna, mutta ompelua en ole vielä ehtinyt aloittaa.

Apupupun neulominen on edennyt nyt paitaan saakka. Lankana siis Isoveli ja ajattelinpa tehdä pupulle "sisaruksia" noista vironvilloista. Pitää vaan saada jostain ne isommat sukkapuikot!

Moikkelis!