Kaivoin viimeisimmän Ottobren lehtipinosta ja muistuttelin mieleeni, mitä mielenkiintoista  se sisälsikään, jos sisälsi.

 

     

 

Vasemman puoleisen kuvan housujen kaavasta tulee meille varmasti sellainen peruskaava, jota sitten muokataan oman "makuiseksi". Mitoitus taisi alkaa 110 cm:stä.

Velourtakissa kokoja oli 86 cm:iin asti, joten meidän neidille koot eivät enää riitä, mutta pienen herran takkeihin saatan tätä kaavaa käyttää. Autovelour ruskealla pohjalla on muuten aivan mahtava!

 

     

 

Vihreä mekko on söpö! Mallia voisin modata siten, että se olisi pitkähihainen. Ja tekisin sen todennäköisesti trikoosta. Velourista tehtynä näyttää jotenkin raskaalta.

Raitamekko on mahtavan mahtava! Tekisi mieli tehdä sekä lyhyt- että pitkähihaisena. Jotain tällaista on pakko tehdä tytölle kesäksi.

 

 

Tämä takki tulee meille aivan varmasti ja todennäköisesti teen useampia kappaleita eri kankaista ja eri koossa. Superhieno! Ensimmäiseksi teen tämän laminoidusta ulkoilukankaasta softshell vuorella. Kankaat on jo valittu. Todennäköisesti meillä nähdään tämä takki myös Marimekon kankaasta tehtynä. Kangastukussa oli ihanan pinkkiä ulkoilukangasta, joka passaisi tähän malliin ihan älyttömän hyvin, joten pitäisikö tilata...

 

Lopuksi neuletakki numero 1, joka on nyt valmis. "Kiinnittimiksi" tullee sifonkinauhat, mutta niitä en ole ehtinyt vielä laittaa. Lankana yläkaapissa hyvin hautunut Mambo, jota kului pari-kolme kerää. Puikkoina 6 mm pyörö- ja sukkapuikot. Ohje on vanhasta SK:sta.

 

 

Taidan lähteä hypistelemään kasvin siemen pusseja. Kohta on kevät, trallalaa!

Moikkelis!