On taas se aika vuodesta, että on ihan turha haaveillakaan saavansa hyviä kuvia ilman salamaa kello neljän jälkeen. Yritin illalla ottaa kuvia mm. kirpparilöydöistä, mutta sontaa tuli!

Otin tänä aamuna muutaman kuvan työn alla olevista neulomuksista, eli vauvan haalarista ja tytön leggareista. Kuvat on otettu sisällä keinovalossa, joten kamalia ne nämäkin ovat...

 

     

     

 

Vauvan haalarin keskiosa on juuri puolessa välissä menossa. Lankana siis Regia Silk. Ohjeena olen käyttänyt uusimmassa Novitassa olevaa vauvan haalarin ohjetta ja kokoa 60 cm. Vähän nyt jännäilen sitä, riittääkö lanka. Onneksi ainakin Tapion kaupasta löytyy tuota lankaa. Hinta vaan vähän hirvittää. Ostin nuo kerät monta vuotta sitten paikallisen lankakaupan alekorista hintaan 2€/kerä. Nyt yksi kerä maksaa 3,5 kertaa tuohon aiempaan verrattuna, joten joten...   Voi olla, että lanka juuri ja juuri riittää. Toivotaan näin!

Tytön leggingseissä jännäilen samaa asiaa, eli langan riittämistä. Nappasin kaapin perukoilta löytyneen Nallen puikoille ja en nyt muista, oliko kerä täysi vai vajaa... No, pitänee tehdä toiseen lahkeeseen vaikka raitoja, jos lanka uhkaa loppua. Leggingsien ohje on talvi 2010 Novitasta.

Pitää vielä kehua, että olen ostanut kuluneen puolen vuoden aikana vain yhden kerän lankaa - kanervan punaista Smartia. Senkin ostin työreissulla ollessani, kun piti varmistua siitä, että luennoilla istuessa olisi jotain neulomista. Luulenpa, että neulon siitä tossut tai sukat vauvalle. Eihän se paljon enempään riitä, enkä viitsi hakea enää lisää samaa lankaa kaapin täytöksi. Josta tulikin mieleen, että jossain kaapin perukoilla on muuten 9 kerää Smartia, jotka ostin tytön palmikkotakkiin. Pitääkin kaivella ne seuraavaksi esille. Olisi siellä kyllä kassillinen Mamboakin, pari kerää Jussia, muutama Sirdar Snuggly kerä ja ehkä vielä jotain muuta... ;-)

Moikkelis!