Hiekkarannalla Jurmalassa...

Jurmalassa on erityisen hienot hiekkarannat, varsinkin aurinkoisena hellepäivänä. Riiasta pääsee Jurmalaan, jonka aseman nimi on muuten Majori, helposti ainakin junalla. Junalippu Riiasta edestakaisin maksaa 2,25 latia. Matka "eksoottisella" junalla kestää noin 40 minuuttia.

Paikka itsessään on kuulemma melko suosittu kylpyläkohde. Joitakin kylpylöitä kyllä havaitsin, mutta eipä tullut sellaisessa käytyä. Paikasta on tulossa nk. "parempien ihmisten asuinpaikka", sillä myynnissä olleiden rakennusten hinnat olivat todella korkealla PILVISSÄ.

Hiekkarannat näyttivät olevan ainakin latvialaisten suosiossa. Joka kerta, kun juna pysähtyi Majorissa, rannalle rynnisti uusi joukko auringonpalvojia. Mietinkin jo Riiassa, ruskettuneita ihmisiä katsellessani, että mikähän mahtaa olla se paikka, jossa he käyvät rusketuksensa hankkimassa. Jurmalahan se!

Kahviloiden ja ravintoloiden palvelua kommentoidakseni voin vain todeta, että välillä palvelu tökkii ja englannilla ei oikein tahdo pärjätä. Yritystä kuitenkin on...