Viikonloppu menikin verhoja ommellessa. Kävin Vallilalla katselemassa kankaita ja löysin tarjouspöydästä kankaan makuuhuoneen verhoihin. Ehdin ommella toisen verhon käänteet jo aiemmin ja nyt ompelin sitten toisenkin valmiiksi. Olohuoneeseenkin ompelin verhot Vallilan kankaasta. Tosin Anttilasta ostetusta. Tämäkin oli  tarjouksessa, joten raaski ostaa. Keittiön verhot modasin vanhoista verhoista. Jos jossain vaiheessa tulee vastaan hyvännäköistä ja -hintaista kangasta, niin sitten voisi ommella uudet. Tytön huoneeseen pitäisi vielä ommella verho. Sinne olen ajatellut tehdä laskosverhon, että saa huonetta vähän pimennettyä.

Neulehommat ovat taas jääneet vähän vähemmälle huomiolle. Tytön neuletakit ovat edelleen kesken. Kaarrokeneuleessa olen sentään päässyt taas hiukan eteenpäin ja nyt on jo loppukavennukset menossa. Ei olisi enää paljon jäljellä, kunhan vain saisi rutistettua loppuun.

 

  

 

Katian Sherpasta neulottu toooooosi pitkä pipo. Tuo keltainen väri on aivan ihana! Lemppari!!! Harmi, kun sitä on niin vähän tarjolla. Tyttö on ominut pipon itselleen. Vähän väliä saa olla laittamassa myssyä päähän...

Ostin jokunen aika sitten Kontista kaksi palaa puuvillavelouria ja kaksi palaa trikoota. Pesin kankaat ja toisesta velourista leikkelin jo osat kaksiin haaremihousuihin tytölle. Kankaasta saa vielä ainakin yhdet leggingsit. Toinen velourpala on suunnilleen saman kokoinen  - noin 150x100 cm - joten useat housut niistä saa. Ja hintaa taisi olla noin 1 €/pala.

Tänään jatkuu eilen alkanut saunaremontti. Eilen purettiin, pestiin, hiottiin ja suojattiin. Tänään olisikin listojen laittoa ja lauteiden asentamista...

Moikkelis!