Jippii!!! Mies lupasi rakentaa kasvihuoneen! Voi tätä iloa! Elämäni ensimmäinen kasvihuone. Olen metsästänyt viime päivät kasvihuonemuovia ja miehen kanssa ollaan tehty laskelmat tarvittavista tarvikemääristä, kuten rimoista ja laudoista ja sen sellaisesta. Voi tulisipa jo kevät. Kesäkin. Mutta ensin edes se kevät.

Jotta neulomusten ja muiden sellaisten esittely ei aivan jäisi puutarhaunelmien varjoon, voin mainita, että neulottu on ja kuviakin jo otettu. Unohdin vaan usbi-kaapelin kotiin, joten en saanut siirrettyä kuvia kamerasta koneelle. Voin ylpeänä mainita, että en ole ostanut kerän kerää uutta lankaa, vaan ahertanut vanhoista jämistä sukkia ja lapasia. Tuloksena tällä hetkellä kahdet vauvan sukat ja yhdet lapaset. Lisäksi työn alla on Novitan Brillasta pitsineuloksinen leveähkö huivi. Niin ja vielä suurempi saavutus on se, etten ole ostanut metriäkään kangasta! Entisistä kankaista on syntynyt vasta tosin liivi viininpunaisesta taftista. Siitäkin ehkä kuvaa myöhemmin.

Viikonloppuna ja tarkemmin sunnuntaina ollaan siis jo maaliskuun puolella, mikä tarkoittaa sitä, että on aika aloittaa taimikasvatus ihan tosissaan. Tietenkään neulomuksia yms. unohtamatta. Lupaan... (*sormet ristissä selän takana*)

 

Moikkelis!