Mietin tänään tuulen tuiverrusta katsellessani ja kuunnellessani, että kyllä sen kevään on kuitenkin pakko olla tulossa, vaikka keli on mitä on. Niinhän sitä sanotaan, että "kevät keikkuen tulevi". Välillä keli on suorastaan talvinen, kunnes taas seuraavana hetkenä aurinko paistaa ja lumi sulaa suorastaan silmissä.

Kevään tulosta luottavaisena kaivelin kaapista jonkin aikaa sitten ostamani hyötykasvien siemenet. Ai miten niin monta pussia?! ;-)

 

 

Persiljaa, tilliä, avomaankurkkua, kesäkurpitsaa, timjamia yms. Kyllähän niitä pitää ollakin. Tulis nyt vaan se kevät ja sulais nuo lumet!

Kaivoin taas saumurin esille ja vaihdoin oikeanväriset langat. Nostin pöydälle yöasut, jotka on tarkoitus ommella tytölle. Yhdet housut sain melkein valmiiksi, ennenkuin piti rientää...

 

 

Pinossa on kaksi pyjama-asua ja kahdet erilliset housut, kahdesta eri kankaasta. Ylempi raidallinen interlock-trikoo on Kontin paloja ja alempi valkoinen interlock pastellinsävyisillä tähdillä on Eurokankaan palalaariostoksia jostain aika pitkän ajan takaa. Resorit Kangastukusta tai Eurokankaasta, mutta sitä kotimaista kuitenkin. Kumpikaan kangas ei tunnu mitenkään erityisen laadukkaalta, joten siksi sopivat hyvin yöpukuihin, joissa nukkautuminen ja pieni muodon menetys eivät niin haittaa. Mihinkään "oikeisiin" vaatteisiin en näitä kankaita käyttäisi. Harmittaisi vietävästi, jos työ menisi hukkaan.

Sitten vielä päivän ajatuslauselma...

 

 

Moikkelis!