Siis laiskottaa. Siinä se kaikessa yksinkertaisuudessaan. Miten voikin näin ankarasti. Ei oikein huvittaisi tehdä mitään, vaikka varsin hyvin on tiedossa se KAIKKI, mikä odottaa toimeen tarttumista. Mutta kun ei, niin ei. Kameran akun sain sentään ladattua ja samalla otinkin sitten muutaman kuvan.

 

Työn alla oleva ulkohaalari odottaa saumateippiä, jonka pitäisi kyllä tulla postissa parin päivän sisällä.

 

 

Haalarista tulee siis kolmevärinen - vihreä/ruskea/musta. Vihreää on vain hihoissa ja hupussa. Alaosa on musta/ruskea.

 

Sitten kuvia kirpparihankinnoista. Tosi moni kirppistelty juttu on jäänyt kuvaamatta, joten esittelen niitä sitä mukaa, kun tulee vastaan...

 

     

 

Tummansininen hattu valkoisella karvalla on tytölle ensi talveksi. Hattu on uusi Rukan wind stopper. Hintaa parisen euroa. Valkoinen Fredriksonin "perinnehattu" valkoisella karvareunalla ja tupsulla. Hattu on uusi tai ainakin aivan uudenveroinen. Tämä on pojalle ensi talveksi. :-) Hinta 2 €

Alakuvassa mallina tytön vauvanukke, Leena.

 

 

Tytölle ensi syksyksi Remun välikausitakki. Tämä on löytö nk. vapaan markkinan kirpparilta. Eli kirpparilta, jossa yksityiset ihmiset myyvät tavaroitaan. On erittäin harvinaista, että minä ylipäätään ostan sellaisista paikoista jotain, koska hinnoittelu on mielestäni jotain aivan älytöntä. Useimmiten. Tämä takki maksoi 4 € ja on erittäin hyväkuntoinen. Takissa oli ostaessa joitakin tahroja, joiden luulen olevan syy suhteellisen halpaan hintaan. Kotona hankasin tahrakohtiin tahranpoistonestettä ja heitin takin pesukoneeseen. Kaikki tahrat lähtivät pois pesussa. Ja tyttö sai hyvän sienestystakin. :-)

Sitten vielä tulevaa kesää ajatellen...

 

     

 

Tytölle Baby Gapin erittäin hyväkuntoiset farkkushortsit ihanilla kukkabrodeerauksilla ja Kinderitin aivan ihanan suloiset pellavahousut. Pellavahousut ovat aivan uudenveroiset. Hinta oli yhteensä muutaman euron.

Josko seuraavassa postauksessa olisi jo jotain käsitöitäkin...

Moikkelis!