Vihdoin kuvia valmistuneista raitahousuista. Surauttelin näitä saumurilla useammat, koska valmistuvat niin nopeasti. Lisäksi kankaat ovat kotimaisia ja kestävät pesun 60 asteessa! Erinomaista kangasta pienten lasten vaatteisiin. Ja todella pehmeää!

 

           

 

Kolmet samalla mallilla saumurioidut pöksyt, kolmesta erivärisestä kankaasta. Pinkeissä ja turkooseissa värit toistuvat oikein, mutta oransseissa oranssi on kirkas oranssi ja raidat ruskeat, kuten myös resorit. Kuvassa ruskea näyttää violetin harmaalta ja oranssi aprikoosilta... Koko kaikissa housuissa 80 cm. Kangas on ostettu Eurokankaasta, josta tuota kangasta ei ilmeisesti enää saa. Sopimus valmistajan kanssa oli katkolla, koska valmistaja halusi nostaa hintoja. Harmi vaan, koska tuo resorikin on saman valmistajan ja kestää 60 asteen pesun ja kovankin käytön - vastaavaa ei ulkomaisilla valmistajilla ilmeisestikään ole. Oranssit housut ovat vielä nyöriä vailla, koska ruskeakin oli nyt loppunut omasta varastosta... Kaava muuten SK:sta ja kankaan menekki vähäinen - metristä saa kolmet housut! Vyötäröresorin sisällä on lisätukena kuminauha.

 

 

 

Ruttuiset, vihreäraidalliset housut eri kaavalla. Kaavat SK:sta. Mallissa liika väljyys kootaan etu- ja takakappaleilla laskokseen KE:n ja KT:n kohdalle. Malli ei kyllä ole yhtä mukava, kuin ylempien kuvien housuissa, vaikka kekseliäämpi onkin. Meidän neiti kun on melkoisen ruipelo, niin kapea malli ja napakat resorit ovat parempi vaihtoehto. Näissä housuissa on melko reilusti väljyyttä ja kapeahko vyötäröresori. Nyöriäkään ei mallissa ole, joten saa nähdä, pysyvätkö nämä edes päällä. Koko on 80 cm ja kankaan menekki oli tasan 0,5 metriä.

Pitänee käydä Eurokankaassa tarkastamassa, josko tuota kangasta olisi vielä jäljellä. Tekaisisin vielä muutamat housut...

Moikkelis!